Menu
Update:

Boekpresentatie Peter Gillis

Wil jij ook bij de exclusieve boekpresentatie van Peter Gillis zijn? Blok dan alvast dinsdag 2 november in je agenda en tag op Facebook en / of Instagram met wie jij naar dit event wilt gaan. Wij verloten namelijk 18 x 2 toegangskaarten

Dominicanen Boekhandel in Maastricht

De boekpresentatie vindt plaats in de Dominicanen Boekhandel in Maastricht. Een indrukwekkende boekhandel gevestigd in een kerk. De onthullende biografie over Peter Gillis (geschreven door Mark Koster) wordt hier voor het eerst gepresenteerd. Tijdens dit event wordt Peter Gillis door Mark Koster geïnterviewd, is er voldoende ruimte voor een signeersessie en fotomoment met Peter en zijn er lekkere hapjes & drankjes aanwezig!

Het globale programma:

  • 16:00-16:30: Inloop + welkom 
  • 16:30-17:00: Interview Peter Gillis door Mark Koster
  • 17:00-18:00: Borrel + signeren
  • 18:00-19:00: Uitloop

Doe nu mee met de winactie op social en ben er bij [vrijdag 29 oktober maken we de winnaars bekend]! Om dit programma te bezoeken heb je behalve een toegangskaart een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code.

Facebook

Instagram


Heb je niet gewonnen, maar wil je er toch graag bij zijn? Dat kan!

In totaal zijn er 100 genodigden aanwezig bij de boekpresentatie (waaronder dus misschien wel jij!). Deze genodigden kunnen plaatsnemen tijdens het programma en krijgen een hapje en drankje aangeboden. Ben je niet een van de gelukkigen die twee toegangkaarten heeft gewonnen, maar wil je er wel graag bij zijn? Dan kun je ook zelf de bibliotheek in wandelen en het vanaf een afstandje volgen. De kans is groot dat je ook dan nog een handtekening of foto kunt scoren! ;-)


Wil je het boek 'Peter Gillis: Massa is kassa' alvast preorderen? Doe dat dan hier!

Nieuwe officiƫle Peter Gillis merchandise

Scoor nu de nieuwe collectie! Daar worde gij foxwild van nie waar?

Lees verder

Luxe villa

Wow! Dit is het tijdelijke nieuwe onderkomen van Peter Gillis. Een project dat Peter als een goede investering ziet.


Lees verder

Een persoonlijke bericht van ons Peter

Hatseflats! Via ShoutOut spreek ik allerlei persoonlijke leuke videoberichten in.

Lees verder