Menu
Update:

De ondernemer

Vakantie voor iedereen dat is de filosofie van Peter Gillis en zijn Oostappen Groep Vakantieparken. Een betaalbare vakantie dichtbij voor een korte of langere vakantie met veel faciliteiten en waar de hele familie op en top wordt geëntertaind. De organisatie staat bekend in de branche als een eigentijds en trendsettend recreatiebedrijf.

Peter Gillis, enig eigenaar en oprichter van de Oostappen Groep Vakantieparken, heeft met zijn kordate handelen in het verleden gezorgd voor een snelle groei van zijn concern. Vanwege strategische beslissingen zijn er ook drie vakantieparken goed verkocht en ligt de focus op  11 parken in Nederland en België. Hengelhoef, Brugse Heide, Blauwe Meer, Prinsenmeer, Marina Beach, Parelstrand, Arnhem, De Berckt, Heelderpeel, Boschbeek bungalow & camperpark en Slot Cranendonck over zeer goed bezochte parken in Nederland en België. Samen goed voor circa 10.000 plaatsen. (635 hectare), 26.000 bedden en een bezettingscapaciteit van 55.000 personen per dag tijdens hoogseizoen periodes. De parken staan bekend om het uitgebreide entertainment en vermaak. Gasten komen met name uit Nederland, België en Duitsland. Per 1 november 2021 mag Peter zich tevens trotste eigenaar van Camping Den Driesch noemen. Deze unieke stadscamping gaat vanaf dan verder onder de naam Stadsresort Valkenburg

Peter Gillis heeft de gepassioneerde leiding over het bedrijf en volgt trends en ontwikkelingen op de voet, om op deze manier de organisatie klaar te maken voor de verdere toekomst. Een compleet vakantieaanbod en vermaak van de gasten staat centraal.

Tevens bezit Peter Gillis Hotel Admiraal in Lanaken en is hij actief in onroerend goed in zowel Nederland als België.
Onroerend goed voor verkoop en verhuur zowel zakelijk, als voor particulieren woningen. 

Peter Gillis

 

Peter Gillis

Nieuwe merchandise

Scoor nu de nieuwe collectie! Daar worde gij foxwild van nie waar?

Lees verder

OP = OP: gesigneerd boek + boekenlegger

Bestel nu het boek van Peter Gillis en ontvang tijdelijk een gesigneerd exemplaar en een gratis boekenlegger.

Lees verder

Foxwildbier

Ken jij mijn speciaalbiertjes al? De exclusieve foxwild bieren bevatten gedurfde smaakcombinaties.

Lees verder