De ondernemer

Vakantie voor iedereen dat is de filosofie van Peter Gillis en zijn Oostappen Groep Vakantieparken. Een betaalbare vakantie dichtbij voor een korte of langere vakantie met veel faciliteiten en waar de hele familie op en top wordt geëntertaind. De organisatie staat bekend in de branche als een eigentijds en trendsettend recreatiebedrijf.

Peter Gillis, enig eigenaar en oprichter van de Oostappen Groep Vakantieparken, heeft met zijn kordate handelen in het verleden gezorgd voor een snelle groei van zijn concern. Vanwege strategische beslissingen zijn er ook twee vakantieparken goed verkocht en ligt de focus op 10 Vakantieparken in Nederland en België. Marina Beach, Parelstrand, Arnhem, De Berckt, Hengelhoef, Elfenmeer, Brugse Heide, Droomgaard, Blauwe Meer en Prinsenmeer over zeer goed bezochte vakantieparken in Nederland en België. Samen goed voor circa 12.000 plaatsen. (635 hectare), 26.000 bedden en een bezettingscapaciteit van 56.000 personen per dag tijdens hoogseizoen periodes. De parken staan bekend om het uitgebreide entertainment en vermaak. Gasten komen met name uit Nederland, België en Duitsland.

Peter Gillis heeft de gepassioneerde leiding over het bedrijf en volgt trends en ontwikkelingen op de voet, om op deze manier de organisatie klaar te maken voor de verdere toekomst. Een compleet vakantieaanbod en vermaak van de gasten staat centraal.

Nieuws

De beste wensen voor 2019

De beste wensen voor 2019

Opvang met Kerst

Opvang met Kerst

We hebben een maatschappelijke verantwoordelijkheid
VerwenEvent 2018

VerwenEvent 2018

Verwenevent weer een groot succes met 750 speciale gasten
Quote500 2018

Quote500 2018

Voor de vierde keer op rij in de Quote500