Menu
Update:

Massa is kassa

Massa is kassa

 

In de serie 'Familie Gillis: Massa is kassa' krijg je een inzicht wie Peter Gillis is en wat hij doet. De serie is vanaf 21 augustus elke vrijdag te zien op SBS 6. Peter zijn levensmotto's zijn "massa is kassa" en "wie bedden heeft, heeft de toekomst!" Peter Gillis is eigenaar en oprichter van de Oostappen Groep Vakantieparken. Het bedrijf heeft 10 vakantieparken in Nederland en België. Peter Gillis heeft altijd zijn hart op de juiste plaats, is bovendien ook een echte familieman en heeft een uitgesproken mening. Tijdens de realityserie krijg je een beeld hoe het er aan toe gaat op de vakantieparken, het leven van de familie Gillis en zie je hoe de twee zonen Mark en Ruud en dochter Inge aan het werk zijn op de vakantieparken. Hoe komt Peter Gillis en zijn 10 vakantieparken de COVID-19 tijden door? Je ziet het bij SBS 6! 

Wat is er te zien in de realityserie?

 

Je krijgt natuurlijk niet alleen een beeld hoe het leven van Peter Gillis eruit ziet, maar ook wat hij zelf doet op de vakantieparken. Peter Gillis blijft tijdens de realityserie helemaal zichzelf en zegt waarop het staat. De familie Gillis is altijd keihard aan het werk om hun gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Peter Gillis trekt in de serie rond met zijn camper over de vakantieparken, maakt altijd een gezellig praatje met zijn gasten en kijkt samen met zijn kinderen wat er beter kan. Ook heeft Peter net een nieuwe villa kocht en krijg je tijdens de uitzendingen te zien hoe Peter de villa aan het opknappen is en hoe hij het allemaal wil hebben. Zeker het kijken waard! 

De kijkcijfers spreken voor zich

 

De eerste uitzending 'Familie Gillis: Massa is kassa' op vrijdag 21 augustus om 21.30 uur heeft veel kijkers getrokken. De eerste uitzending werd maar liefst door 1.132.000 mensen bekeken. "Ik hoop dat de uitzending van aankomende vrijdag nog meer kijkers zal opleveren, want massa is kassa haha!"

Nieuwe officiƫle Peter Gillis merchandise

Scoor nu de nieuwe collectie! Daar worde gij foxwild van nie waar?

Lees verder

Luxe villa

Wow! Dit is het tijdelijke nieuwe onderkomen van Peter Gillis. Een project dat Peter als een goede investering ziet.


Lees verder

Een persoonlijke bericht van ons Peter

Hatseflats! Via ShoutOut spreek ik allerlei persoonlijke leuke videoberichten in.

Lees verder