11e editie Verwenevent

Geplaatst: 14-11-2016

Asten, 14 november 2016 – Op 11, 12 en 13 november was de 11e editie van het jaarlijkse VerwenEvent op Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer. Een gratis weekend weg voor gezinnen met gehandicapte kinderen, waarvoor dit normaal gesproken onmogelijk is.

Bij Oostappen Groep Vakantiepark Prinsenmeer stonden er dit weekend meer dan 150 luxe chalets klaar om de vakantiewens voor deze speciale gasten in vervulling te laten gaan.

Het subtropisch zwemparadijs, diverse activiteiten met het animatieteam, bijzondere gasten, live muziek, alles kan en mag tijdens dit weekend. Alles is geregeld, van ijsjes, clowns, een goochelaar, een kindermusical tot een spetterende showavond.

De muzikale opening dit jaar werd verzorgd door mystery guest Frans Duijts welke wederom een succesvol verwenweekend zou gaan inluiden. Het VerwenEvent wordt mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers en een aantal sponsoren, waarvan Peter Gillis met zijn Oostappen Groep Vakantieparken de hoofdsponsor is. ‘Dit is toch prachtig die blije mensen en vrolijke gezichten, dat vind ik echt geweldig. Deze gezinnen zijn echt dankbaar’, zegt Peter Gillis.  

Voor de kinderen, maar ook de ouders een weekend om onbezorgd te genieten van een welverdiende vakantie. Na het zien en ervaren van zoveel vreugde zou Peter Gillis het niet over zijn hart kunnen verkrijgen om hier geen vervolg aan te geven. We kunnen ons dus gaan opmaken voor alweer de 12e editie van het VerwenEvent die met deze toezegging alweer in de steigers komt te staan.

Bekijk hier meer foto's van dit event.

Nieuws overzicht

Nieuws

De beste wensen voor 2019

De beste wensen voor 2019

Opvang met Kerst

Opvang met Kerst

We hebben een maatschappelijke verantwoordelijkheid
VerwenEvent 2018

VerwenEvent 2018

Verwenevent weer een groot succes met 750 speciale gasten
Quote500 2018

Quote500 2018

Voor de vierde keer op rij in de Quote500