Menu
Update:

11e editie Verwenevent

Geplaatst: 14-11-2016

Asten, 14 november 2016 – Op 11, 12 en 13 november was de 11e editie van het jaarlijkse VerwenEvent op Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer. Een gratis weekend weg voor gezinnen met gehandicapte kinderen, waarvoor dit normaal gesproken onmogelijk is.

Bij Oostappen Groep Vakantiepark Prinsenmeer stonden er dit weekend meer dan 150 luxe chalets klaar om de vakantiewens voor deze speciale gasten in vervulling te laten gaan.

Het subtropisch zwemparadijs, diverse activiteiten met het animatieteam, bijzondere gasten, live muziek, alles kan en mag tijdens dit weekend. Alles is geregeld, van ijsjes, clowns, een goochelaar, een kindermusical tot een spetterende showavond.

De muzikale opening dit jaar werd verzorgd door mystery guest Frans Duijts welke wederom een succesvol verwenweekend zou gaan inluiden. Het VerwenEvent wordt mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers en een aantal sponsoren, waarvan Peter Gillis met zijn Oostappen Groep Vakantieparken de hoofdsponsor is. ‘Dit is toch prachtig die blije mensen en vrolijke gezichten, dat vind ik echt geweldig. Deze gezinnen zijn echt dankbaar’, zegt Peter Gillis.  

Voor de kinderen, maar ook de ouders een weekend om onbezorgd te genieten van een welverdiende vakantie. Na het zien en ervaren van zoveel vreugde zou Peter Gillis het niet over zijn hart kunnen verkrijgen om hier geen vervolg aan te geven. We kunnen ons dus gaan opmaken voor alweer de 12e editie van het VerwenEvent die met deze toezegging alweer in de steigers komt te staan.

Bekijk hier meer foto's van dit event.

Nieuws overzicht

Nieuwe officiƫle Peter Gillis merchandise

Scoor nu de nieuwe collectie! Daar worde gij foxwild van nie waar?

Lees verder

Luxe villa

Wow! Dit is het tijdelijke nieuwe onderkomen van Peter Gillis. Een project dat Peter als een goede investering ziet.


Lees verder

Een persoonlijke bericht van ons Peter

Hatseflats! Via ShoutOut spreek ik allerlei persoonlijke leuke videoberichten in.

Lees verder