Menu
Update:

€518.700 voor Spieren voor Spieren

Geplaatst: 26-09-2018

Soms komen er uitnodigingen binnen die je niet kunt weerstaan. Zo was het ook voor de uitnodiging die ik ontving van zakenblad Quote. Zij nodigden mij en vele andere ondernemers uit de Qoute500 uit voor een voetbalwedstrijd tegen een team van ex-internationals. Dit was de duurste selectie ooit in de voetballerij;-)

En zo kon het gebeuren dat ik op maandagmiddag onderdeel was van het voetbalteam wat speelde onder leiding van Louis van Gaal. Ik was opgenomen in het management van het team (in voetbal ligt niet mijn talent;-) samen met de heren Van Seumeren, Berkhof en Mandemakers. Wij waren verantwoordelijk voor het kopen van de spelers, vrije trappen en penalty’s. Dat heeft heel wat geld opgeleverd voor het goede doel! Want het ging hier uiteraard niet om zomaar een voetbalwedstrijd. Het goede doel achter de wedstrijd was het ophalen van zoveel mogelijk geld voor onderzoek voor de stichting Spieren voor Spieren. Deze stichting zet zich in voor kinderen met spierziektes en ik draag de stichting een warm hart toe.

De voetbalwedstrijd was er één om nooit te vergeten. Wij als ondernemers maakten op papier weinig kans tegen de ex-voetballers, maar we hadden geheime wapens die we konden kopen. Zo konden we penalty’s, een ex-international en vrije trappen kopen. Hier hebben wij uiteraard goed gebruik van gemaakt, zeker omdat alle opbrengsten naar het goede doel gingen. Zo kochten we 6 penalty’s (en schoten er slechts 2 raak) en hebben we Ronald de Boer aan ons team toegevoegd. Een uitgebreid verslag van de wedstrijd vindt u op de website van Quote.

Als mens en als ondernemer kijk ik tevreden terug op deze middag en bedank ik Quote voor de uitnodiging. Ik ben blij dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen aan het enorme bedrag wat is opgehaald voor Spieren met Spieren. En de uitslag… wij als ondernemers wonnen de wedstrijd met 7-3!

Nieuws overzicht

Nieuwe officiële Peter Gillis merchandise

Scoor nu de nieuwe collectie! Daar worde gij foxwild van nie waar?

Lees verder

Luxe villa

Wow! Dit is het tijdelijke nieuwe onderkomen van Peter Gillis. Een project dat Peter als een goede investering ziet.


Lees verder

Een persoonlijke bericht van ons Peter

Hatseflats! Via ShoutOut spreek ik allerlei persoonlijke leuke videoberichten in.

Lees verder