Menu
Update:

Biografie ‘Peter Gillis: massa is kassa’ nú in de winkel!

Geplaatst: 02-11-2021

Vandaag verschijnt de bestseller Peter Gillis: massa is kassa. De onthullende biografie van de brutaalste ondernemer van Nederland is vanaf nu te koop in Nederland en Vlaanderen.

Peter Gillis: massa is kassa wordt vanmiddag gepresenteerd in Boekhandel Dominicanen in Maastricht, in de aanwezigheid van Peters vrienden, familie, fans en collega’s van de Oostappen Groep. Om aan de grote vraag te voldoen, verschijnt in december al de tweede druk van het boek.

De biografie gaat verder waar het SBS6-programma Familie Gillis: massa is kassa stopt, en bevat veel nieuwe informatie over het leven en werk van Peter Gillis. In het boek, geschreven door Mark Koster, staan 32 pagina’s met nooit eerder vertoonde foto’s van Peter en zijn familie, waaronder een aantal jeugdfoto’s en foto’s uit de begindagen van zijn vakantieparkenimperium.

In het nieuwe seizoen van de tv-serie, dat op 8 november begint, is te zien hoe het boek tot stand gekomen is.

 

Peter Gillis: massa is kassa

-        Auteur: Mark Koster

-        ISBN: 9789083186634

-        Paperback, 251 pagina’s

-        Prijs: €19,95

 

Over Peter Gillis

Peter Gillis is de brutaalste ondernemer van Nederland. Met zijn ongepolijste optreden in de tv-serie Familie Gillis: massa is kassa is de uitgesproken campingbaas uitgegroeid tot een ware volksheld.

Met zijn dure auto’s, jonge vriendin en Brabantse tongval weet Gillis vriend en vijand te raken. Toch schuilt er achter de vrolijk-impulsieve ondernemer een keiharde zakenman die vanuit het niets een imperium wist op te bouwen. Hoe flikte hij dat? Hoe overwon hij de tegenslagen uit zijn jeugd, en hoe overleeft hij de aanslagen van de fiscus?

Deze biografie is het onthullende levensverhaal van een jongetje dat thuis geen eten kreeg maar uiteindelijk steenrijk werd door zijn handelsgeest, werkdrift en kwajongensstreken. Wie het boek leest, leert hoe je van een dubbeltje een kwartje kunt maken, hoe je na 45 biertjes nog steeds rechtop kunt staan en hoe je gratis een Rolls-Royce kunt rijden.

Signeertour

In november reist Peter het hele land door om zijn boek te promoten. In zijn speciaal bestickerde Rolls-Royce komt hij ook bij jou in de buurt voor een signeersessie. Wil je weten waar hij zijn boek komt signeren? Check hier de agenda van zijn landelijke signeertour!

 

Nieuws overzicht

Nieuwe officiële Peter Gillis merchandise

Scoor nu de nieuwe collectie! Daar worde gij foxwild van nie waar?

Lees verder

Luxe villa

Wow! Dit is het tijdelijke nieuwe onderkomen van Peter Gillis. Een project dat Peter als een goede investering ziet.


Lees verder

Een persoonlijke bericht van ons Peter

Hatseflats! Via ShoutOut spreek ik allerlei persoonlijke leuke videoberichten in.

Lees verder