Menu
Update:

Camping Den Driesch opent 25 november

Geplaatst: 10-11-2021

Camping Den Driesch opent op 25 november a.s. weer voor alle gasten. Wij hebben besloten om Camping Den Driesch in Valkenburg voorlopig op identieke wijze voor te zetten als ideale locatie voor campers, kampeerders met uitzicht over het mooie centrum van Valkenburg. Uiteraard gaan de twee luxe appartementen ook weer in de verhuur. Peter Gillis over de beslissing: “Ik ben zelf natuurlijk enthousiast camperaar, waardoor ik toch heb besloten om deze unieke locatie op deze manier te behouden. Er zijn wel plannen om na het seizoen van 2022 extra verhuurmogelijkheden te realiseren. Dit zal uiteraard in goed overleg met de gemeente Stad Valkenburg gebeuren.”

Valkenburg kerststad

Valkenburg wordt van 12 november 2021 t/m 9 januari 2022 weer omgetoverd tot een magische kerststad. Gasten kunnen in deze periode vanaf onze camping lopend genieten van de bijzondere sfeer en de gezellige boven- en ondergrondse activiteiten. Camping Den Driesch ligt op slechts 500 meter loopafstand van het centrum en ligt pal naast de Kasteelruïne Valkenburg met daaronder het eeuwenoude gangenstelsel van de Fluweelengrot. Ook andere toeristische attracties zoals de Wilhelminatoren, kabelbaan, rodelbaan liggen naast de camping. Als je lekker wilt relaxen kunnen we je Thermae 2000 in Valkenburg zeker aanraden!

Vragen of reseveringen?

Voor vragen of reserveringen kun je mailen naar info@campingdendriesch.nl. Binnenkort zal de nieuwe website van Camping Den Driesch live gaan en dan kan er ook weer online worden gereserveerd.

Nieuws overzicht

Nu uit: de biografie van Peter Gillis

Bestel snel een exemplaar! Leuk om zelf te lezen of om kado te geven.

Lees verder

Slotmachines en jukeboxen

Duik in de indrukwekkende wereld van prachtige slotmachines en jukeboxen die Peter Gillis heeft verzameld.

Lees verder

Peter Gillis merchandise

Mijn eigen webshop met official Peter Gillis hoodies staat live! Daar worde gij foxwild van nie waar?

Lees verder