17 april 2024

Campings Blauwe Meer, Hengelhoef en Parelstrand door onder nieuw label

Betaalbare top (kampeer)vakanties in België!

Lommel, 17 april 2024 – Peter Gillis, bekend van de reality serie ‘massa is kassa’ gaat verder met de exploitatie van de Belgische campings Blauwe Meer, Hengelhoef en Parelstrand onder het nieuwe label ‘Topcampings.be’.

De familie Gillis gaat daarmee de volledige focus leggen op de exploitatie van deze Belgische parken. De succesformule van Peter Gillis, ‘een betaalbare vakantie voor iedereen’, krijgt op deze manier een nieuwe invulling. De drie Belgische parken zijn voor de familie Gillis een uitgelezen kans om een grote doelgroep vakantiegangers veel vakantieplezier te bieden. De parken in Nederland blijven actief onder de merknaam Oostappen Vakantieparken. Een nieuwe pachter heeft de verhuurexploitatie en het beheer van deze parken en voorzieningen in Nederland overgenomen, het onroerend goed is in eigendom van Peter Gillis.


In België gaat de familie Gillis vol enthousiasme aan de slag om de campings succesvol te exploiteren en veel gasten uit met name België, Nederland en Duitsland te verwelkomen.


Op Camping Hengelhoef en Camping Blauwe Meer is er in bijna alle vakantieperiodes een leuk en professioneel animatieprogramma en zullen er veel extra activiteiten worden georganiseerd met bijvoorbeeld braderieën, kermis, bingoavonden en veel live muziek voor volop sfeer en beleving.


De campings hebben veel faciliteiten. Op Camping Hengelhoef is o.a. een groot subtropisch zwembad, strandbad, indoorspeeltuin en diverse horeca. Op Camping Blauwe Meer een overdekt strandbad, overdekt zwembad, buiten strandbad en ook diverse horecagelenheden.


Peter Gillis: “ Ondanks tegenslag, moet je altijd vooruit blijven kijken en positief blijven. Het leven als ondernemer gaat met pieken en dalen. De beslissing om exploitatie in Nederland los te laten is het beste voor mijn medewerkers en gasten. In België gaan we vol aan de slag om gasten een topvakantie te kunnen bieden. Een betaalbare vakantie met volop speel- en zwemplezier en gezellige en betaalbare horeca. Ik ben trots op mijn campings in België. Camping Parelstrand is op dit moment verhuurd aan Fedasil voor het tijdelijk opvangen van asielzoekers, maar zal in toekomst ook weer toeristisch worden. Op Camping Hengelhoef en Camping Blauwe Meer is het nieuwe seizoen inmiddels gestart.”


De nieuwe websites staan live en er zal de komende tijd hard worden gewerkt om de campings Blauwe Meer, Hengelhoef en Parelstrand om te turnen in de nieuwe stijl. Peter Gillis “Het voelt apart om Oostappen Vakantieparken los te laten, maar ik zie het ook als nieuwe start. We gaan er een mooi en gezellig seizoen van maken”. Op de campings zal de familie Gillis veel aanwezig zijn en zorgen voor een gastvrij ontvangst.

Website Topcampings.be