Menu
Update:

De impact van het coronavirus

Geplaatst: 20-03-2020

Het coronavirus houdt ons momenteel allemaal bezig. Ook Oostappen Vakantieparken volgt de richtlijnen van de Nederlandse en Belgische overheid op de voet, zodat we hierop kunnen anticiperen en de noodzakelijke maatregelen kunnen doorvoeren. Alles om de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen. De laatste update hierover lees je hier.

Juist in deze tijd, nu vele mensen binnen moeten blijven, wordt het belang van vakanties en het gezellig samen zijn ook extra onderstreept. Hetgeen waar ik mij al jaren lang hard voor maak. Daarom kijk ik ook alvast vooruit naar het moment dat 𝐢𝐞𝐝𝐞𝐫𝐞𝐞𝐧 weer kan genieten van een onbezorgde welverdiende vakantie… Naast alle ellende en onzekerheid is het fijn vooruit kijken naar dat we straks weer gezamenlijk vakantie kunnen vieren, barbecueën en de kinderen met elkaar onbezorgd kunnen spelen, zwemmen… Het gaat echt wel weer goedkomen!

Nieuws overzicht

Realityserie Peter Gillis SBS6

Op vrijdag 21 augustus om 21:30 uur wordt de eerste aflevering van de nieuwe realityserie...

Lees verder

Slotmachines en jukeboxen

Duik in de indrukwekkende wereld van prachtige slotmachines en jukeboxen die Peter Gillis heeft verzameld.

Lees verder

Harley-Davidson motoren

Fan van Harley-Davidson? Peter Gillis ook! Bekijk zijn exclusieve verzameling van oude speciale Harley-Davidson motoren.

Lees verder