27 november 2023

Hatseflatsweekend van 50% korting verlengd naar de Hatseflats Sintweek

Sinterklaas is een tijd van samenzijn, gezelligheid en cadeaus. Maar waarom zou je wachten tot het laatste moment om je cadeaus in te slaan? De Hatseflatsshop van Peter maakt deze week bestellen nu wel heel gemakkelijk. Bestel voor 15.00 uur op werkdagen, en jouw cadeaus worden dezelfde dag nog verzonden met 50% korting. 

Schoencadeaus met 50% korting*

Ja, je leest het goed - 50% korting op al je favoriete cadeaus (*met uitzondering van boeken en alcohol). Hier zijn een paar voorbeelden van voordelige schoencadeaus die je kunt vinden:

  • Schoenlepel: Van €9,95 voor slechts €4,98.
  • Anti-stress poppetje: Van €19,95 voor maar €9,98.
  • Auto geurhangers: Van €9,95 voor slechts €4,98.
  • Spaarpot: Van €19,95 voor maar €9,98.
  • Ketting met spreuk: Van €24,95 voor slechts €12,48.
  • Rompertje: Van €19,95 voor maar €9,98.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de geweldige aanbiedingen die je bij ons vindt. Met deze prijzen kun je met gemak cadeaus voor het hele gezin inslaan.

Shop schoencadeaus

MASSA = KASSA voor pakjesavond!

Pakjesavond draait natuurlijk om de cadeaus met massa, en bij Peter Gillis begrijpen we dat als geen ander. Daarom kun je nu ook allerlei grote cadeaus bestellen voor de helft van de prijs! Van prachtige geschenken tot de meest gewilde items.

Shop pakjesavond cadeaus

Alle producten goedkoper dan €40 

Door de 50% korting zijn alle producten goedkoper dan €40. Dat betekent dat je niet alleen geweldige kortingen krijgt, maar ook geweldige waarde voor je geld.

Laat de Sinterklaaspret beginnen - samen met de items uit de Hatseflatsshop maak je de cadeaumomenten onvergetelijk!