23 november 2023

Hatseflatsweekend van start wegens Black Friday

Het is tijd om je online winkelmandje te vullen voor je cadeaus met betrekking tot Sinterklaas, Kerst en alle andere feestelijke momenten die eraan komen. Tijdens het Hatseflatsweekend van de Hatseflatsshop van Peter Gillis, profiteer je van 50% korting op maar liefst alles behalve boeken en alcohol!

En het beste van alles? Al deze fantastische deals kosten nu minder dan €40. Dat verdient zeker een welgemeende 'petje af' voor Peter!

Direct naar de Hatseflatsshop!

Sinterklaas- en kerstcadeaus onder de €10,-!

De Sint- en Kerst toppers bij Hatseflatsshop zijn ware juweeltjes om dit feestseizoen te geven. Het beste is dat ze allemaal voor minder dan €10 verkrijgbaar zijn tijdens de Hatseflatsweek! Of je nu op zoek bent naar een spannend bordspel, een stijlvolle toilettas, een schattige romper met de tekst 'Massa is Kassa', een comfortabel kussen met Hatseflats-charme of talloze andere geweldige deals. Deze aanbiedingen laten je portemonnee glimlachen. Grijp deze kans en maak je klaar om te genieten van geweldige schoencadeaus, pakjesavondcadeaus en kerstcadeaus!

Bestel Sint- en Kerst toppers

Nieuwjaarsduik op de planning?

Voor diegenen die een verfrissende Nieuwjaarsduik op de planning hebben staan, heeft Hatseflatsshop de perfecte oplossingen om in Gillis' stijl op te warmen! Met geweldige kortingen op zwembroeken, badjassen, strandlakens en ondergoed kun je jezelf helemaal klaarmaken voor die frisse duik. De zwembroek, voor slechts €12,48 in plaats van €24,95, zorgt voor stijl en comfort, terwijl de luxueuze badjas nu verkrijgbaar is voor €29,98 in plaats van €59,95. Pak je strandlaken voor slechts €14,98 in plaats van €29,95 en vergeet niet om 't Gilliske Emmertje mee te nemen. Houd er rekening mee dat de alcoholische en andere producten apart moeten worden besteld op www.gilliske.nl , maar met deze aanbiedingen ben je helemaal klaar voor die verfrissende start van het nieuwe jaar! 

Gas erop: bestel met 50% korting!

De nieuwste aanwinst op de Hatseflatsshop

Peter's tweede boek en tevens eerste kookboek Hatseflats! is dé perfecte aanvulling voor je kookkunsten. Of je het nu aan jezelf cadeau wilt doen of aan je geliefden, Hatseflats!! belooft een culinaire en smakelijke ervaring tijdens deze feestelijke periode. Ga samen aan de slag met het bereiden van foxwilde gerechten en ontdek nieuwe smaken die je smaakpapillen zullen verrassen. Het wordt een waar genot voor iedereen die van koken en lekker eten houdt. Dus, waar wacht je nog op? Bestel voor €20 en maak je feestdagen extra smakelijk met Hatseflats!.

Kookboek Hatseflats! bemachtigen