Menu
Update:

Nieuw op SBS6 realityserie over de familie Gillis

Geplaatst: 22-07-2020

Omcirkel deze datum in je agenda! Op vrijdag 21 augustus om 21:30 uur wordt de eerste aflevering van de nieuwe realityserie ‘Familie Gillis: Massa is Kassa’ uitgezonden op SBS6. In de zesdelige serie volg je het reilen en zeilen van de familie Gillis op de Oostappen Groep Vakantieparken in tijden van COVID-19. Hoe komen zij de stressvolle tijden in deze crisis door?

Peter Gillis over de serie: “Mijn eerste reactie op dit voorstel van SBS6 was: Een realityserie rondom mij?! Dat weet ik nog niet zo goed hoor… Ik ben hiervoor al diverse keren gevraagd voor allerlei tv-formats, maar ik begrijp eigenlijk nog steeds niet zo goed waarom. Ik ben recht voor zijn raap en heb een uitgesproken mening, maar verder zie ik niet veel bijzonders. Toch ben ik dit keer overstag gegaan… En ik moet toegeven, dat is wel even wennen hoor! Verder zie ik er vooral de humor van in en zie ik wel wat ze ervan gaan maken haha!”

Wie is deze Brabantse miljonair?

Peter Gillis is enig eigenaar en oprichter van de Oostappen Groep Vakantieparken bestaande uit 10 vakantieparken in Nederland & België. Hij heeft keihard gewerkt om te komen waar hij nu is. Neem een kijkje in het leven van deze harde zakenman die tegelijkertijd zijn hart op de juiste plek heeft zitten. Zo is Peter Gillis ook een echte familieman. Het is dan ook geen verrassing dat zijn vriendin Nicol, twee zonen Ruud en Mark en dochter Inge ieder hun eigen steentje bijdragen aan dit grote familiebedrijf.

Eén motto staat bij Peter hoog in het vaandel: “Massa is kassa”. Aan de verkoop van vier frikandellen heb je niets, maar als je er 400.000 verkoopt dan wordt het leuk. Slim en grootschalig ondernemen heeft Peter gebracht waar hij nu is met een geschat vermogen van 85 miljoen euro.

De zendermanager van SBS6 (René Oosterman) over de serie

“Peter Gillis is een zeer succesvolle ondernemer die de kijker een blik in zijn privéleven en de manier waarop hij zaken doet gunt. Extreem rijk, maar tegelijkertijd een gewone Nederlander die het liefst met de camper op vakantie naar Zuid-Limburg gaat. In Familie Gillis: Massa is Kassa zien we hoe de ondernemer en zijn familie het bedrijf runnen en hoe zij omgaan met de stress die corona oplevert als eigenaar van vele vakantieparken in Nederland en België. Vakantie in eigen land was nog nooit zo actueel."

Nieuws overzicht

Nieuwe officiƫle Peter Gillis merchandise

Scoor nu de nieuwe collectie! Daar worde gij foxwild van nie waar?

Lees verder

Luxe villa

Wow! Dit is het tijdelijke nieuwe onderkomen van Peter Gillis. Een project dat Peter als een goede investering ziet.


Lees verder

Een persoonlijke bericht van ons Peter

Hatseflats! Via ShoutOut spreek ik allerlei persoonlijke leuke videoberichten in.

Lees verder