Menu
Update:

Oostappen Groep Vakantieparken verkoopt Vakantiepark Droomgaard

Geplaatst: 01-10-2019

Oostappen Groep Vakantieparken heeft Vakantiepark Droomgaard in Kaatsheuvel verkocht aan EuroParcs. Met EuroParcs is er een geschikte kandidaat gevonden voor de verdere exploitatie van dit vakantiepark.

EuroParcs is per 1 oktober de nieuwe eigenaar van Vakantiepark Droomgaard geworden. Zij gaan aan de slag met de ontwikkelingen op het park. Het doel is om het vakantiepark in een korte tijd naar een hoger niveau te tillen met de verkoop van kwalitatieve vakantiewoningen.

Vakantiepark Droomgaard ligt op steenworpafstand van pretpark de Efteling en omhelst 28 hectare, met op dit moment ongeveer 950 plaatsen. Het park ligt tevens vlakbij  Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Droomgaard beschikt over diverse voorzieningen zoals een buiten- en binnenzwembad, horecagelegenheden en diverse sportvelden.

EuroParcs staat bekend als specialist in de verkoop van kwalitatieve vakantiewoningen. Deze dynamische organisatie beschikt na deze overname over 15 resorts in Nederland en België.

Oostappen Groep Vakantieparken blijft actief met 9 vakantieparken in Nederland en België een toonaangevend bedrijf in de recreatiebranche.

Peter Gillis enig eigenaar Oostappen Groep Vakantieparken: “Met de verkoop van Droomgaard doen wij goede zaken. De markt is aan het veranderen en ik wil een wat kleinere slagvaardige organisatie. Dit geeft mij meer ruimte voor investeringen binnen de huidige locaties en we houden een mooi aanbod aan bestemmingen voor betaalbare vakanties dichtbij”.

Oostappen Groep Vakantieparken wil zich blijven onderscheiden met het aanbod van verblijfsaccommodaties en kampeermogelijkheden van een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Ook de faciliteiten op de parken zijn bijna allemaal gratis. Vakantiepark Droomgaard is per 1 oktober verkocht. Alle gasten zijn op de hoogte gesteld. De gasten die nog een boeking hadden gemaakt voor oktober kunnen gewoon hun vakantie vieren op basis van dezelfde voorwaarden op een Oostappen Vakantiepark naar keuze of kosteloos annuleren.

Peter Gillis “In de toekomst zouden er meer parken kunnen worden verkocht, maar ik heb geen haast. Zal de komende jaren zelf nog volop actief blijven in de organisatie en sluit absoluut ook niet uit dat ik weer parken zal kopen”

 

 

Voor meer informatie:

Oostappen Groep Vakantieparken

www.oostappengroepvakantieparken.nl

Dhr. Jos Mennen

Directeur beheer en ontwikkeling

Mail: jos.mennen@oostappengroep.nl

Tel.: 06-30001408

Foto’s en uitgebreide perspresentatie op aanvraag.

Nieuws overzicht

Nieuwe officiƫle Peter Gillis merchandise

Scoor nu de nieuwe collectie! Daar worde gij foxwild van nie waar?

Lees verder

Luxe villa

Wow! Dit is het tijdelijke nieuwe onderkomen van Peter Gillis. Een project dat Peter als een goede investering ziet.


Lees verder

Een persoonlijke bericht van ons Peter

Hatseflats! Via ShoutOut spreek ik allerlei persoonlijke leuke videoberichten in.

Lees verder