Menu
Update:

Quote 500

Geplaatst: 03-11-2016

"Ik heb er hard voor gewerkt en ben trots dat ik er zelf in sta". Peter Gillis, eigenaar van Oostappen Vakantieparken, is een van de weinige miljonairs uit de Quote 500 die openlijk over z´n notering praat. De goudgerande lijst hangt op een prominente plek in zijn appartement. Hij slaapt zelfs met de Quote 500 onder zijn hoofdkussen. "Ik vind het een mooi boek, ik zie het als m'n bijbel", zegt Gillis.

Peter Gillis heeft sinds vorig jaar een plekje op de lijst. Hij is niet bang dat criminelen hem in het vizier krijgen door de notering. "Iedereen kan bij de Kamer van Koophandel allerlei informatie ophalen. Het betekent niet dat er een gevulde bankrekening is, want veel geld zit vast in de vakantieparken. Mensen moeten niet denken dat er veel te halen is." 

Gillis kwam vorig jaar in de lijst binnen op plek 290, nu zakt hij naar 343. Hij is goed voor 75 miljoen euro, 1 miljoen euro minder dan een jaar geleden.

"Er is een miljoen verdampt volgens Quote. Dat kan kloppen, want we hebben verlies geleden", zegt Gillis. "Maar 2016 ziet er goed uit. Er kan zo weer een stijgende lijn in zitten."

De nieuwe editie van de lijst met rijkste Nederlanders komt vandaag uit. Omdat het de twintigste keer is zette zakenblad Quote voor de gelegenheid duizend vermogenden op een rij.

Nieuws overzicht

Nieuwe officiƫle Peter Gillis merchandise

Scoor nu de nieuwe collectie! Daar worde gij foxwild van nie waar?

Lees verder

Luxe villa

Wow! Dit is het tijdelijke nieuwe onderkomen van Peter Gillis. Een project dat Peter als een goede investering ziet.


Lees verder

Een persoonlijke bericht van ons Peter

Hatseflats! Via ShoutOut spreek ik allerlei persoonlijke leuke videoberichten in.

Lees verder