Menu
Update:

Quote 500 2017

Geplaatst: 03-11-2017

2017 was het jaar dat vakantieparktycoon Peter Gillis (55) eindelijk eens zelf op vakantie kon. De oprichter van de Oostappen Groep trad terug uit de dagelijkse leiding van het familiebedrijf om zich te richten op nieuwe zakelijke activiteiten bij de groep.

Gillis, die verder bekendheid verwierf vanwege zijn rol als de man die asielzoekers opving in zijn parken, heeft een paar ingrijpende zakelijke keuzes gemaakt met zijn vakantiebusiness. Niet langer lijkt hij zich te houden aan zijn motto 'massa is kassa', maar kiest hij voor 'iets meer luxe is nog meer kassa'. 'We gaan een kwaliteitsslag maken door te verkavelen en allemaal nieuwe recreatiewoningen bouwen', legt hij uit.

De cijfers die hij ons presenteert laten een vrolijke winst zien; een ebdita van bijna 7 nullen. Dat zijn lekkere operationele resultaten. De omzet in 2016 bedroeg liefst € 45 miljoen. Het eigen vermogen van de groep ligt veel hoger, claimt hij. 'Op papier ben ik € 600 miljoen waard, haha', zegt hij lachend. 

Quote 500

Nieuws overzicht

Realityserie Peter Gillis SBS6

Op vrijdag 21 augustus om 21:30 uur wordt de eerste aflevering van de nieuwe realityserie...

Lees verder

Slotmachines en jukeboxen

Duik in de indrukwekkende wereld van prachtige slotmachines en jukeboxen die Peter Gillis heeft verzameld.

Lees verder

Harley-Davidson motoren

Fan van Harley-Davidson? Peter Gillis ook! Bekijk zijn exclusieve verzameling van oude speciale Harley-Davidson motoren.

Lees verder