9 maart 2022

Samenwerking Peter Gillis en Rob Geus

Peter Gillis heeft Rob Geus ingeschakeld om een rapport op te maken waarin hij de verbeterpunten van de Oostappen Groep Vakantieparken in kaart brengt. Ze zijn begonnen op Vakantiepark Prinsenmeer. Het einddoel is helder: Peter wil zoveel mogelijk tevreden vakantiegasten!

Peter en Rob slaan de handen ineen om een grote kwaliteitsslag te maken op de parken. Er is hierbij niet alleen gekeken naar de horeca aspecten, ook het onderhoud van de parkfaciliteiten (zoals het zwembad, de glijbanen en de toiletgebouwen), de accommodaties en het schoonmaakplan zijn in het rapport opgenomen. Een flink project waarvan een aantal actiepunten ook al gelijk zijn opgepakt en uitgevoerd voor de start van het nieuwe vakantieseizoen. “Rob heeft een heldere visie en kijkt met frisse ogen naar alle onderdelen en dit is voor ons waardevol. We proberen waar mogelijk dan ook direct door te pakken met de aanbevelingen” aldus Peter Gillis.

Na Vakantiepark Prinsenmeer zullen ook de overige vakantieparken van de Oostappen Groep door Rob onderzocht worden. “We gaan van ‘daar word ik foxwild van’ naar ‘daar word ik vrolijk van’” aldus Rob Geus.

Aankomende dinsdag (15 maart) om 20:30 uur krijg je in de realityserie ‘Familie Gillis: Massa is kassa’ op SBS 6 te zien hoe Rob Geus en Peter Gillis samen te werk gaan op Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer.