30 mei 2023

Seizoen 10 afl. 2 'Familie Gillis: Massa is kassa'

Daar is ze dan! Wendy is toch wel een beetje zenuwachtig om de kinderen van Peter te ontmoeten, het verliefde koppel liet geen moment elkaars handen los. Maar geen zorgen! Ze scoorde direct punten toen ze een kadootje voor Peter uit haar tas toverde; samen een dagje weg naar het mooie Maastricht. Wendy laat er geen gras over groeien.

Ook liep Peter met Mark een rondje door zijn favoriete motorzaak. De eigenaar wees ‘m er hier even op welke motoren in de zaak allemaal van hem zijn. Ons Mark raakte er bijna de tel van kwijt. Ka-ching! Maar hey volgens Peter waren het er nog niet genoeg, want voordat ie de winkel uitliep sloot hij nog snel een mooi dealtje onder de voorwaarde dat de motor één jaar in de winkel mag blijven staan… Uhm, waar blijft dat museum ook alweer?

Dat en meer zie je vanavond om 20:30 uur in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Familie Gillis: Massa is kassa’ op SBS 6. De preview van seizoen 10 kun je alvast bekijken op de Facebook – en Instagrampagina van Peter Gillis.