14 november 2023

Seizoen 11 afl. 3 'Familie Gillis: Massa is kassa'

Peter en Wendy zijn over naar hun nieuwe villa, er wordt hard meegewerkt aan Wendy's kledingwebshop en er zijn ook veel afspraken buitenshuis in de derde aflevering!

In deze aflevering wordt niet alleen de naam van Peter en Wendy officieel verzegeld op hun nieuwe villa, maar ook werpen we een blik op het werkproces van Wendy's  webshop (365 By Wendy) met hulp van Peter. In de ruime villa worstelen ze af en toe ook met het terugvinden van hun eigen kleding door de massa's aan kleding en kasten. Peter heeft tijdens de verhuizing bewust de weegschaal achtergelaten, na de gegeten massa's tijdens hun vakantie in Italië. Een kleine hobbel in het afvalproces, maar genieten is ook belangrijk, nietwaar?

Buitenshuis begeeft Peter zich naar een van zijn Oostappen Parken om het eten in de horeca te testen. Als kers op de taart bezoekt hij zijn schoonmams voor haar verjaardag en transformeert hij zich in een heuse boer op het platteland voor zijn kookboek shoot.

Ondertussen gaat zoon Ruud aan de slag met het schoonmaken van een slagboom, bijgestaan door een parkbeheerder. Na deze inspanning laat Ruud zijn energie de vrije loop door met een golfkarretje lekker te slalommen. Op een ander Oostappen vakantiepark test zoon Mark een glijbaan en wipkip voor een grondige veiligheidsinspectie. 

Al met al weer een aflevering vol leuke activiteiten! Dat en meer zie je vanavond om 20:30 uur in de derde aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Familie Gillis: Massa is kassa’ op SBS 6. Een preview van deze aflevering kun je alvast bekijken op de Facebook – en Instagrampagina van Peter Gillis.