21 november 2023

Seizoen 11 afl. 4 'Familie Gillis: Massa is kassa'

De nieuwe villa 'reinigen' was echt even nodig: Wendy voelt zich op bepaalde plekken in hun nieuwe villa niet fijn,  vanwege een bepaalde aanwezigheid en beladen sfeer. Peter en Wendy besluiten top medium 'Thomas Woolthuis' in te zetten om van deze negatieve energie af te komen. Dit gaat alleen niet zonder slag of stoot; alle hens aan dek. In ieder geval kunnen ze hierna weer veilig bezoek ontvangen in hun stulpje. 

Ook laat Peter in de aflevering weer zien dat vertouwen goed is, maar controleren toch echt beter. Met een spiegel-lifehack kan hij heel makkelijk onder het sanitair checken of de schoonmakers op het park wel goed hun werk hebben gedaan.

En natuurlijk is meneer Gillis niet voor niets rijk geworden. Ook heeft hij een hele handige lifehack met betrekking tot het formaat bierglazen; hatseflats!

Dit en méér zie je vanavond om 20:30 uur in de vierde aflevering van seizoen 11 ‘Familie Gillis: Massa is kassa’ op SBS 6. Een preview van deze aflevering kun je alvast bekijken op de Facebook – en Instagrampagina van Peter Gillis.