11 juli 2022

Seizoen 7 afl. 8 'Familie Gillis: Massa is kassa'

De finish is na alle zware trainingen bereikt! Peter heeft de 5 km wandeltocht in Venray gehaald. Een gouden medaille waardige prestatie natuurlijk! Hij werd bij de finish dan ook warm onthaald door de hele familie. Verder maken Nicol en Peter  samen een rondje door de toekomstige intimiteitsboetiek van Nicol. Ze stuitten hier alleen al snel op een probleem… De akoestiek. Peter benadrukt het probleem nog even extra door allerlei geitgeluiden te produceren die door de ruimte echoën. Kende da? … Wij ook niet.

Ook onze Ruud is op pad. Hij is een kijkje aan het nemen bij de pipowagens op Park Blauwe Meer en wordt hier al snel op z’n vingers getikt door Nicol. Al haar spullen zijn al gearriveerd, maar van de gordijnen (die Ruud zou regelen) is nog geen spoor te bekennen… Catastrofe!

Vanavond om 20:30 uur is er weer een nieuwe aflevering van ‘Familie Gillis: Massa is kassa’. De preview van de achtste aflevering van seizoen 7 kun je alvast bekijken op de Facebook – en Instagrampagina van Peter Gillis.