12 december 2022

Seizoen 9 afl. 2 'Familie Gillis: Massa is kassa'

Die torenhoge energierekeningen, dat voelen ze zelfs bij Oostappen… En als Peter dan tijdens zijn controlerondje koelingen tegenkomt die voor niks 24/7 aan staan... Dan wordt hij daar foxwild van!  Hop samenvoegen dus die boel, elke koeling die uit kan worden gezet is er weer eentje.

Verder neemt Peter samen met Nicol een kijkje bij hun toekomstige paleisje. Al valt het sprookje van Nicol bij binnenkomst al snel in duigen… De authentieke plafonds met ornamenten kunnen namelijk door de slechte staat niet worden behouden. Peter was hier al van op de hoogte en is er niet zo rouwig om. Er kan toch ook iets anders, dat nóg specialer is, voor terug in de plaats komen? Bij Nicol valt het nieuws alleen nogal wat rauw op het dak… Een aflevering vol spanningen dus! Pak de popcorn er maar vast bij.

Vanavond om 20:30 uur is er weer een nieuwe aflevering van ‘Familie Gillis: Massa is kassa’. De preview van de tweede aflevering van seizoen 9 kun je alvast bekijken op de Facebook – en Instagrampagina van Peter Gillis.