12 april 2022

Slotaflevering seizoen 6 'Familie Gillis: Massa is kassa'

Het zwembad op Vakantiepark Prinsenmeer schittert mooier dan ooit tevoren! Daar word je toch vrolijk van? … Of wacht, dat was natuurlijk een uitspraak van Rob Geus. Als je Peter Gillis heet dan valt je oog altijd wel op iets waar je foxwild van wordt. Een lampenkap die hoog boven het zwembad hangt bijvoorbeeld… Die is ronduit smerig! Decoratieplanten? Weg ermee! Gelukkig zijn ze over één ding alsnog samen eens: het resultaat mag er zeker zijn.

Verder liggen de prioriteiten van Nicol in deze aflevering voornamelijk bij de nieuwe kledingstukken van hondje Coco. Zeg nou zelf, een pakje voor € 100,- is toch gewoon een koopje? Gelukkig heeft Nicol, naast haar nieuwe liefde, ook nog oog voor Peter en geeft ze hem een luxe weekendje weg naar Antwerpen kado. Peter is enthousiast: een weekend lang hatseflatsen!

Vanavond om 20:30 uur wordt de laatste aflevering van seizoen 6 uitgezonden op SBS6. De preview van deze aflevering van ‘Familie Gillis: Massa is kassa’ kun je alvast bekijken op de Facebook – en Instagrampagina van Peter Gillis.

Het zevende seizoen van 'Familie Gillis: Massa is Kassa' is ook al aangekondigd! Dit seizoen is vanaf 23 mei iedere maandagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Daar word je toch foxwild van?