31 oktober 2023

Start seizoen 11 'Familie Gillis: Massa is Kassa'

We gaan weer los! Onze Brabantse Peter Gillis is terug met een spetterend nieuw seizoen van "Familie Gillis: Massa is Kassa" op SBS6. Vanaf vanavond kun je elke dinsdagavond om 20.30 uur weer meegenieten van de unieke en onvergetelijke avonturen van de Gillis familie. Dit seizoen heeft meer actie en verrassingen dan ooit tevoren.

Wat kun je verwachten in aflevering 1? 
Peter Gillis is terug en klaar om de keuken te veroveren! In de aanstaande aflevering laat hij zien hoe hij de overheerlijke worstenbroodjes bakt, die een specialiteit zijn in zijn eigen kookboek "Hatseflats!". Verwacht pure Brabantse smaken en een massa aan gezelligheid. 

Samen met zijn vriendin Wendy neemt Peter je mee op een betoverend camperavontuur door het prachtige Italië. Een ervaring die de charme van Bella Italia combineert met de unieke Gillis-twist.

Daarnaast zal Ruud je versteld doen staan met zijn indrukwekkende wakeboardmoves op het water, terwijl Mark zich wijdt aan een uitdagende taak: het verplaatsen van één van Peter's kostbare motoren. 

Mis de aflevering van vanavond niet om 20:30 op SBS! De preview van seizoen 11 kun je alvast bekijken op de Facebook – en Instagrampagina van Peter Gillis.