Menu
Update:

Super Opkikkerdag

Geplaatst: 20-05-2016

Stichting de Opkikker zet zich al jaren in voor gezinnen met langdurige zieke kinderen. Langduring ziek zijn vraagt veel van het kind maar ook van het gezin. In dit kader worden ook de Super Opkikkerdagen georganiseerd. Oostappen Vakantieparken draagt hier graag haar steentje aan bij onder het motto “Vakantie voor iedereen!”. Daarom werd afgelopen zaterdag 9 april deze editie van de Super Opkikkerdag georganiseerd op Vakantiepark Rivièra Beach en heeft Oostappen Vakantieparken de faciliteiten en voorzieningen voor deze dag gratis ter beschikking gesteld.

Op deze dag staan de gezinnen onder persoonlijke begeleiding van een vrijwilliger die hun bijstaat op deze dag en allerlei leuke activiteiten ondernemene.. Want er is echt super veel te beleven: een ritje in een politie- of brandweerauto, een helikoptervlucht, een ritje in een limo natuurlijk onbreken de rode loper en kinderchampagne niet. Er zijn speciaal voor deze dag rustruimtes gecreëerd in verschillende accommodaties, zodat de kinderen er maximaal van kunnen genieten.

Ook voor een hapje en drankje is gezorgd, zodat het de gezinnen aan niets ontbreekt. In samenwerking met alle medewerkers van Stichting Opkikker en de vele vrijwilligers heeft het hele team van vakantiepark Rivièra Beach hard gewerkt om de dag tot een succes te maken. Het was een zeer geslagde Super Opkikkerdag en alle gezinnen gingen zwaaiend en met een glimlach weer naar huis.

Nieuws overzicht

Nu uit: de biografie van Peter Gillis

Bestel snel een exemplaar! Leuk om zelf te lezen of om kado te geven.

Lees verder

Slotmachines en jukeboxen

Duik in de indrukwekkende wereld van prachtige slotmachines en jukeboxen die Peter Gillis heeft verzameld.

Lees verder

Peter Gillis merchandise

Mijn eigen webshop met official Peter Gillis hoodies staat live! Daar worde gij foxwild van nie waar?

Lees verder