Menu
Update:

VerwenEvent 2018

Geplaatst: 05-11-2018

Het afgelopen weekend (2-4 november) werd er voor de 13e keer in successie het Verwenweekend georganiseerd door Stichting VerwenEvent op Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer.

Het Verwenweekend wordt georganiseerd om gezinnen met een kind met een beperking te ontlasten. Zij kunnen onbezorgd genieten van een korte vakantie. De gezinnen zijn afkomstig uit het register van de Mytyl – Tytyl scholen Zuid-Oost Brabant en Midden Limburg. De kinderen kregen een warm welkom door Proxy de mascotte van PSV en de Oostappen Vakantieparken mascottes, ook Harry van Raaij oud voorzitter van PSV was aanwezig tijdens de opening.

Oostappen Groep is hoofdsponsor en regelt dat de gezinnen geheel kosteloos kunnen genieten van een weekend op Vakantiepark Prinsenmeer in Asten/Ommel. Ze overnachten daar in een luxe chalet en verder is alles geregeld zoals het subtropisch zwemparadijs, diverse activiteiten met het animatieteam, live artiesten. Rob van Daal gaf voor alle 750 gasten een sfeervol en interactief live optreden. Het was een gezellig feestweekend met veel lachende gezichten.

"Het is een kleine moeite voor ons om ons hier voor in te zetten en al onze faciliteiten ter beschikking te stellen. Al die blije gezichten, dat is de mooiste beloning die je kan krijgen!" aldus Peter Gillis. We zijn al weer aan de slag met de 14e editie van dit bijzondere event.

 

Nieuws overzicht

Nieuwe merchandise

Scoor nu de nieuwe collectie! Daar worde gij foxwild van nie waar?

Lees verder

OP = OP: gesigneerd boek + boekenlegger

Bestel nu het boek van Peter Gillis en ontvang tijdelijk een gesigneerd exemplaar en een gratis boekenlegger.

Lees verder

't Gilliske

Wat een lekker Likeurtje! Shop 't Gilliske nu in de Hatseflatsshop.

Lees verder