Zijn passie

Peter's passie is al jaren het verzamelen van prachtige slotmachines en jukeboxen. De sfeer van de zwarte vinylplaatjes laat je wegdromen over de tijd van toen. Met één muntje in de gleuf voert de jukebox je zo naar de tijd van Elvis, vetkuiven en rock ’n roll.

De collectie is ondertussen al zover uitgegroeid dat Peter er een heus museum mee zou kunnen vullen. De enorme collectie van unieke slotmachines en jukeboxen heeft dan ook al indruk gemaakt op menig mens. Wil je zelf ook een mooi exemplaar aanschouwen? Dat kan! Enkele van deze bijzondere machines zijn terug te vinden op de Oostappen Groep Vakantieparken.

Het houdt echter niet op bij deze indrukwekkende collectie... Naast zijn passie voor slotmachines en jukeboxen heeft Peter namelijk een exclusieve verzameling van oude speciale Harley-Davidson motoren. De motoren hebben stuk voor stuk een bijzondere uitstraling. De motoren die hij in zijn verzameling heeft zijn Harleys en Indians, afkomstig uit de jaren 1907 t/m 1948. Iedere motor krijgt een speciaal plekje in zijn kasteel, dat momenteel volledig wordt gerestaureerd.  Zelf is hij ook groot liefhebber van motorrijden en maakt hij regelmatig een ritje! 

Bekijk motoren

Bekijk slotmachinescollectie

Bekijk jukeboxcollectie